Slider header ell diva grathem

Het adres voor
   beauty en wellness

Visagie

Bij “Ell Diva” bent u aan het juiste adres voor een professionele visagiste. Visagie, afgeleid van het Franse woord visage dat staat voor gezicht, is een vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en de minder sterke kanten te camoufleren of te corrigeren.

Het aanbrengen van make-up geeft uw uiterlijk net dat extra’s bij fotoreportages, (bedrijfs)feest, jubileum, communiefeest of bruiloft. Wilt u zichzelf of iemand anders eens lekker verwennen met een metamorfose? Bij “Ell Diva” bent u in vertrouwde handen!

Bruidsmake-up

 Natuurlijk wil je er op je trouwdag extra mooi uit zien en op jouw dag make-up dragen die bij je past en die de hele dag goed blijft zitten! Mijn bruidsarrangement bestaat uit 3x make-up en 2x haar opsteken, we gaan ruim voor “de grote dag” uitproberen welke looks het beste bij je past.

Op de trouwdag zelf neem ik alle tijd voor je om ervoor te zorgen dat jij er perfect uit ziet, zo kun je ontspannen aan je trouwdag beginnen! Later op de dag kom ik dan nog eens de make-up bijwerken voor de receptie, want tijdens de plechtigheid wordt natuurlijk ook wel eens gehuild!

Natuurlijk kan ik ook voor de bruiloftgasten de make-up verzorgen.

Prijslijst

Dag make-up € 19,00
Avond make-up € 19,00
Bruidsarrangement
( 1x proef make-up en proef opsteken, 1x make-up en opsteken op de dag zelf, en 1x make-up bijwerken op de dag zelf)
€ 130,00